Topmenu

Afbudsrejse

Afbudsrejse, restpladser eller bare et godt tilbud

Når man bare trænger til en lille ferierejse, men kassen er lidt tom, så handler det om, at finde den billige rejse, så man kan komme af sted! Og på nettet finder du en jungle af gode tilbud og afbudsrejser, som må udforskes.

Mange reklamere med afbudsrejser. Når man hører begrebet afbudsrejse, forventer man, at det en nogen der har købt en rejse og så meldt afbud, som man nu kan købe rigtigt billigt. Men afbudsrejser et tit bare restpladser, da der ikke er så mange, der afmelder deres rejse. Men hvis prisen er god nok, så er det jo i princippet ligegyldigt. På Afbudsrejser.dk kan du finde afbudsrejser fra flere selskaber samme sted.

Ulempen ved en afbudsrejse kan være, at du ofte skal være i stand til at tage af sted med ganske kort varsel. Så værd sikker på, at du kan få fri. Og vær indstillet på, at du måske ikke kan nå at undersøge så meget om dit rejsemål hjemmefra.

Prisen på en rejse afhænger også af tidspunktet – især hvis det er en charterrejse. Hvis du rejser uden for skolernes ferier, så kan du tit komme af sted til ganske få penge. Rejsedage har også stor betydning for afbudsrejsen – fredag og søndag er ofte dyre rejsedage. Se mere på Book fly her.

Nyhedsbreve og Facebook

Travelmarket.dk har lavet en lille e-bog ”Sådan får du billigere rejser”, som du kan downloade gratis mod at abonnere på deres nyhedsbrev.

Nyhedsbrev er i øvrigt også en god måde at få tilbud på! Problemet kan bare være, at man får lyst til at rejse hver gang, der kommer et ny nyhedsbrev … Overvej hvilke nyhedsbreve du vil abonnere på. Det kommer selvfølgelig an på, hvad det er for rejser, at du er interesseret i.

Hvis det er aktive rejser, så prøv Topas Rejser eller Kipling Rejser. Hvis det er kort ture eller weekendophold, så prøv Spotdeal.dk. Hvis det er storbyrejser, så prøv Rejsefeber.dk eller Expedia.dk. Er det den ”store rejse”, så prøv Nyhavn Rejser eller Viktors Farmor. Charterrejser – ja der er de klassiske som Spies, Sun Tours eller Apollo Rejser. Om der er masser andre! Tjek Expedia.dk, travelmarket.dk eller sweetdeal.dk. Find dem, som virkelig interesserer dig og drop de andre, så din email ikke får forstoppelse.

Du kan selvfølgelige også følge dine foretrukne rejseudbydere på Facebook og få tilbud her. Det er ofte mindre generende end en fyldt postkasse. Du kan også følge os på Facebook, hvor vi også løbende kommer med gode råd eller deler, hvis vi ser en billig afbudsrejse.

Rejsejulekalender

Vær opmærksom på dine foretrukne rejsebureauer op mod december. Du kan nemlig være så heldig, at de har en julekalender, hvor deres almindelige rejser er sat ned på skift én dag af gangen. Det er langt bedre end kedelig chokoladekalender med dårlig chokolade, hvis drømmerejsen lige dukker frem i julekalenderen. Det er måske ikke en billig-rejse som ved en afbudsrejse, men der kan alligevel være en god rabat på din drømmerejse.

Den store drøm

Der er mange muligheder for en (relativ) billig ferie, lige meget om det er en afbudsrejse, en restplads eller bare et godt tilbud. Det er selvfølgelig værd at bemærke, at man ud over selve afbudsrejsen også skal betale mad, seværdigheder og eventuelle køb.

Men husk også, at en fantastisk rejse (til fuld pris) måske giver mere at huske tilbage på end en række billige og måske mere uinteressante afbudsrejser. Så hvis du har en særlig rejsedrøm, er det måske den – og først og fremmest den – du skal forfølge. Jeg ville for eksempel gerne besøge Machu Picchu i Peru.