Topmenu

Afternoon Tea i London

Afternoon Tea er selvfølgelig en sikker klassiker, hvis du er i London! Skal det være en særlig oplevelse, kan det kræve lidt forberedelse at finde stedet. Efter vild shopping, overvældende seværdigheder og byens larm, kan man godt trænge til en nice cup of tea, scones og fine fingersandwich.

London er på en gang de sidste nye tendenser inden for mode, kunst og musik – og samtidig er London også et sted med masser af traditioner. Sådan en tradition er Afternoon Tea! Afternoon Tea i London består ikke overraskende af en god kop te. Til den får du typisk to scones med forskellige marmelader samt whipped eller cluttered cream (også kaldet cream tea). Whipped cream er flødeskum, der kommer på din scones sammen med lidt marmelade. Cluttered cream er fløde der er pisket længe, så det bliver smørlignende. Prøv cluttered cream på den scones – et lille bid af himmerige, når man er træt i fødderne og kreditkortet er laset. Er du til fingersandwich, så er det små stykker hvidt toastbrød uden skorpe lagt sammen med for eksempel lidt agurk. Ellers er der også fine kager, der klæder en kop te!

Der er mange steder i London, der serverer Afternoon Tea. Skal det være lidt flot, så prøv The Wolseley på Piccadilly 160 på ved Green Park Station. En sortklædt butler med høj hat lukker dig ind (kig godt efter stedet – de gør ikke reklame, men du kan få øje på dørmanden) i et elegant, flot og nobelt højloftet lokale. Her er der små borde med tekopper og forsølvede kagefade i tre etager. Så fint! Problemet er, at det kan være svært at få et bord, hvis du ikke har bestilt et. Det er dog nemt at booke et bord på deres website: www.thewolseley.com

Hvis du står foran The Wolseley og ikke kan få et bord, så gå et par blokke længere ind mod Piccadilly Circus. På det nærmeste hjørne finder du Patisseria Valerie Café. Her er ingen dørmænd, det er ikke så ”fint”, men de serverer en god cream tea og har masser af fine kager til meget fornuftige priser. Kig her: https://www.patisserie-valerie.co.uk/cafe-piccadilly.aspx

Der er selvfølgelig mange steder i London, der serverer Afternoon Tea eller Cream Tea. På de gamle fine steder skal du dog typisk have bestil et bord hjemmefra – ellers skal du være indstillet på at vente på et.

Hvis du ikke er til te, så er der altid pub i nærheden i London… Du kan læse mere om hoteller i london her.

No comments yet.

Skriv et svar