Topmenu

Hotel i London – billigt, beliggenhed eller luksus

 

Går storbyferien til London, så er det godt at have booket et godt og billigt hotel i London hjemmefra, så tiden ikke går med at finde et ledigt hotel! I London er der hoteller i alle afskygninger og prisklasser, så spørgsmålet er, hvad du har brug for.

Jeg har før brugt en hel dag i London på at finde hotel, hvor jeg så endte på et frygteligt dyrt hotel i Kensington, fordi alt var optaget. Det var et lækkert hotel med Night Club for de kendte i kælderen, så en god men lidt for dyr oplevelse blev det. Siden da, har jeg altid booket hotel på forhånd …

Nedenfor kan du læse min anmeldelse af fem hoteller. To billige hoteller i London, to i mellemklasse med top beliggenhed og et luksushotel lige over for Hyde Park – husk, at priserne svinger, så nogle gange kan du få de lidt ”dyre” hoteller i London til en billig pris.

Tune Hotel (Point A Hotel) – Billigt hotel i London

Tune Hotel ligger tæt på Liverpool Street Station, så hvis du flyver til Stansted Lufthavn er det super praktisk. Tune Hotel er et billigt hotel i London. Selve hotelværelset er super billigt, og så betaler du lidt ekstra, hver gang du ønsker en ekstra service fx ekstra håndklæder, hårtørrer, ekstra internet (det der er med i prisen gælder kun 24 timer) eller hvis du vil lade din kuffert opbevare nogle timer fra tjek ud, til du skal ud i lufthavnen. Hvis du er ok med det, så får du faktisk et rigtigt fint (men småt) værelse, der er rent. Jeg vil dog anbefale at bestille værelse med vindue! Hotellet ligger i en sidegade, så der er faktisk ret stille om natten. Det ligger i et meget hyggeligt område med pubs og late night-spisemuligheder. Naboen til Tune Hotel er pubben The Poet. Jeg har boet der privat, hvor jeg bare skulle have en seng at sove i og en bruser – dertil virkede det perfekt!

Vælg hotellet, når du ikke vil bruge din tid og penge på hotel men på selve London!

Find vej fra lufthavnen:

Når du kommer til Stanstedt Lufthavn snupper du en lufthavnsbus til Liverpool Street Station. Herfra går du de tre minutter til Tune Hotel. Hvis du flyver til Gatwick Lufthavn kan du tage Circle Line (eastbound) til Liverpool Street Station. Tune Hotel er et nemt og billigt valg, hvor du også let kan udforske det hippe East End!

I mit indlæg om en billig storbyferie til London anbefaler jeg også Tune Hotel!

-> Find hotellet her 

Euston Square Hotel i London – billigt hotel i hyggeligt område i London

Euston Square Hotel er et to måske tre-stjernet hotel. Jeg husker ikke, at der var særligt hyggeligt eller speciel god service … MEN beliggenheden væk fra det værste mylder og alligevel tæt på Euston Station var super fin! Det er nemt at komme ind til midtbyen med undergrundsbanen, og henne ved stationen ligger en udmærket Caffe Nero med god kaffe, græsk yoghurt og abrikoscroissanter … Prisen på hotelværelset er fin, hvis man ikke vil bruge sit rejsebudget på hotel i London. Hotellet og værelserne er pæne og rene og har det, som du har brug for (seng, tv, wifi). Jeg boede der i forbindelse med et møde på Wellcome Collection, som er et medicinsk-naturvidenskabelige museum, der ligger tæt på. PS: Wellcome Collection er såkaldt hemmeligt (secret) museum, der faktisk ret spændende. Kig forbi – det er et besøg værd.

Vælg hotellet, når du ikke vil bruge for meget på hotelværelset i London, men samtidig ønsker en fornuftig og god standard.

Find vej fra lufthavnen:

Alt efter om du lander i Stanstedt eller Gatwick Lufthavn tager du til hhv. Liverpool Street Station og Victoria Station. Fra begge steder kører Circle Line til Euston Square Hotel.

Find hotellet her

Strand Palace Hotel i London – fornuftig pris og så fanger dørmanden en taxa til dig

Hotellet er et fire-stjernet hotel, der ligger tæt ved blandt andet Charing Cross Station. Det er et stort og ældre hotel med god service, perfekt beliggenhed, ok faciliteter og ok morgenbuffet med lidt af det hele. Værelserne er ikke overdådige, men de er pæne og rene. Det bedste ved Strand Palace er for mig den centrale placering, hvor man let kommer videre rundt i London, og så ligger det kun et par minutters gang fra det hyggelige Covent Garden og fra teatrene – læs mere om seværdigheder i London her. Jeg har boet her både i forbindelse med konferencer og privat, og jeg har været godt tilfreds. Prisen er særdeles fornuftig! Og så bor du alligevel med en vis stand – for eksempel fanger den høflige dørmand gerne en taxa til dig, hvis du har brug for det.

Vælg hotellet, når du ønsker et godt London-hotel med en fin beliggenhed tæt på Covent Garden til en fornuftig pris.

Find vej fra lufthavnen:

Hvis du bor på Fyn eller Jylland, så flyv fra Billund eller Århus til Stansted Lufthavn. Når du går ud af lufthavnen hopper du på en af lufthavnsbusserne til Liverpool Street Station. Fra Liverpool Street Station tager du the underground til Temple Station (Circle Line). Herfra tager det under 5 minutter at gå op til Strand Palace Hotel. Gå op af Surrey Street og til venstre af Strand.

Hvis du rejser fra Kastrup kan du vælge Easy Jet til Gatwick, hvis du vil booke et billigt fly. Fra Gatwick tager du Gatwick-expressen til Victoria Station. Herfra tager du den gule Circle Line (eastbound) til Temple Station. Gå op af Surrey Street og til venstre af Strand.

Find hotellet her

Shaftesbury Hotel – bo midt i London tæt ved Piccadilly og teatrene

Best Western Premier Shaftesbury Hotel er et fire-stjernet hotel tæt ved Piccadilly Circus. Det er et godt men gammelt hotel i London med en excellent beliggenhed tæt på Piccadilly Circus, teatrene, shopping-muligheder og Chinatown. Hold øje med gode tilbud, så kan det faktisk bookes til en fornuftig pris. Jeg har boet der en enkelt gang i forbindelse med en teatertur, og det var perfekt.

Et godt valg, når du vil have et super central beliggende hotel i London, hvor du mærker byens liv – til en fin pris.

Find vej fra lufthavnen:

Hvis du lander i Stanstedt Lufthavn hopper du på en lufthavns bus til Liverpool Street (National Express eller Terravision). Fra Liverpool Street Station fortsætter du med Central Line (den røde) til Holborn Station, hvor du skifter til Piccadilly Line (den mørkeblå). Stå af på Picadilly Circus og gå ned af Sharftbury Street – der er ikke ret langt.

Kommer du fra Gatwick Lufthavn tager du Gatwick-expressen til Victoria Station. Her kan du hoppe på Victoria Line til Green Station (1 stop), hvor du skifter til Picadilly Line, hvor du står af på Picadilly Circus (1 stop). Der er ikke så langt, så du kan også flotte dig med en af de fine sorte London-taxier.

Find hotellet her

Grosvenor House, Marriott Hotel – luksus i London lige over for Hyde Park

Hvis du gerne vil bo lidt mere luksuriøst, så prøv det 5-stjernede Grosvenor House, Marriott Hotel. Det er et fint gammelt luksushotel, hvor du fornemmer stemningen fra det bedre selskab til dans i den fornemme dansehal. Hotellet har en perfekt placering lige over for Hyde Park, og du er tæt på fantastiske shopping-muligheder. Du bliver forkælet på dit hotelværelse med morgenkåbe, slippers og alt hvad du har brug for – og du får selvfølgelig et overdådigt morgenmåltid, så sæt tid af til din morgenmad!

Jeg har boet her én gang – stor oplevelse! Og inden morgenmaden kan man lige jogge lidt i Hyde Park. Tjek priserne – det er ikke altid så dyrt med en luksusoplevelse! Som de siger i reklamerne: Selv luksushoteller ønsker ikke ledige værelser … Måske er du heldig at finde luksushotellet i London til en fornuftig pris.

Vælg Grosvenor House, når du ønsker et luksushotel i London med masser af stemning og perfekt beliggenhed.

Find hotellet her

Passer disse fem forslag ikke lige dig, så se mere om at finde hoteller her.

No comments yet.

Skriv et svar