Topmenu

Billigt hotel i Stockholm

Stockholm er en dejlig by. Den ligger smukt ud til skærgården, den er hyggelig, og der er spændende seværdigheder. Det er også en livlig by, hvor du får fornemmelsen af storby.

Hoteller i Stockholm

Jeg kan foreslå to lækre hoteller i Stockholm, hvor du kan booke luksushotel til en billig pris. Som altid er hotellets beliggenhed afgørende – men også stemningen betyder noget for din oplevelse. Hvad er du til?

Hotel Radisson Blu Viking

Hotel Radisson Blu Viking ligger super tæt på hovedbanen, så det er nemt, hvis du kommer fra Arlanda Lufthavnen. Og du bor helt tæt på Stockholms centrum! Det er et dejligt hotel 10 minutter fra Gamla Staden. Sidst jeg tjekkede, kunne du booke det for omkring 1000 kr. per nat. Det er et 4-stjernet hotel med de nødvendige bekvemmeligheder til et godt ophold. Hotellet har også en fashionabel skybar på toppen. Book hotellet i Stockholm, hvis du vil bo centralt midt i byens liv.

Find hotellet her

Hotel Skeppsholmen

Hotel Skeppsholmen er det ret nyrenoveret hotel i Stockholm (det blev åbnet i 2009) i en historisk bygning fra 1700-tallet på Skeppsholmen. Hotellet er moderne og smagfuldt indrettet med nordisk design. Hotellet ligger lidt tilbagetrukket fra storbyens larm og jag, men det er alligevel helt tæt på Stockholms centrum – og helt tæt på Moderna Museet. Og de kan også tage en færge lige uden for hotellet til Gamla Staden. Det er et 4-stjernet hotel, og du kan booke det til ca. 1000 kr. per nat afhængig af tidspunktet. Book hotellet i Stockholm, hvis det skal være lidt privat og lækkert.

Find hotellet her

Seværdigheder i Stockholm

Der er masser af seværdigheder i Stockholm. Du skal selvfølgelig en tur til Gamla Staden. Det er en gammel middelalderby på sin egen lille ø. Når du får nok af at gå på opdagelse i de snævre gader og de mange turistforretninger, så bliv tilbage i historien og besøg Vasa-skibet på Djurgården.

Vasa-skibet er helt og aldeles enestående! Det er et krigsskib fra 1628. Det kom aldrig i aktion – faktisk nåede Vasa aldrig ud af havnen, hvor det sank og lå på 30 meters dybde i 333 år, indtil det blev bjærget og restaureret. Skibet selv er et fantastisk skue – og giv også dig selv tid til at se filmen om bjærgningen og restaureringen. Selv om du ikke er til skibsfart, så er det en utrolig historie og bedrift.

På Moderna Museet har de tradition for ret fantastiske særudstillinger – sidst jeg var der, var der en spændende Salvador Dali-udstilling. Tjek deres kalender her.

Afternoon Tea i Stockholm

Her troede du måske, at Afternoon Tea var noget, som man får i London? Men det er bestemt også på programmet i Stockholm! Book et bord på Grand Hotel – eller stik hovedet ind og se om du er heldig. Det er super fint og super lækkert! Tag pænt tøj på, så vil du føle dig bedst tilpas i de luksuriøse omgivelser med byens bedsteborgere. Book et bord her på det 5-stjernede hotel.

Shopping i Stockholm

Der er ualmindelig mange shoppemuligheder i Stockholm, så hvis du har shoppegenet i dit DNA, så kan du sagtens bruge mange timer på de alsidige og mange forretninger i byen. Der er alt, hvad hjertet kan begære af sko, støvler, frakker, tøj, tasker, indretning, sportstøj og sportsudstyr – ting og sager i alle prislejer i små butikker og stormagasiner.

Book en flybillet og et billigt hotel i Stockholm – der er et perfekt sted til en lang weekend!

No comments yet.

Skriv et svar