Topmenu

Book hotel

Find og book dit hotel på nettet. At booke det rigtige hotel, der passer til lige dine behov er vigtigt for, at du får en god rejse og et godt ophold. Der er utroligt mange hoteller at vælge imellem, så en søgemaskine er en kæmpe hjælp, når du skal finde det rigtige.

Hvilken type hotel, der er den rigtige afhænger helt af den ferie eller rejse, som du har i tankerne. Skal hotellet bare være et sted, hvor du sover – eller skal det være et hyggeligt sted, hvor du vil opholde dig? Skal der være pool, spa, morgenmad eller All Inclusive-mulighed? Er det vigtigt med gratis internet? Og placeringen skal da også overvejes – skal det være midt i det område, som du vil gå på opdagelse i, eller skal det ligge lidt væk i rolige omgivelser? Og hvad med mad? Vil du spise på hotellet eller ude i byen?

Nettet er et oplagt sted at søge hjælp og information. Sites som hotels.com, trivago.dk og tripadvisor.dk er gode steder at starte. Søgemaskinerne hjælper dig med at finde det rigtige hotel ved at sammenligne beliggehed, pris og faciliteter, og så skal du bare booke dit foretrukne hotel. Søgemaskinen viser også, hvis hotellet er optaget.

Hotelfaciliteter

Der er flere generelle faciliteter, som er værd at overveje fx parkering, internet, dobbelt- eller enkeltsenge, hårtørre, pool, elevator, fitnesscenter, osv. Hvis du har særlige krav, som bare skal opfyldes, kan hotels.com hjælpe dig med at indsnævre din søgning efter det rigtige hotel.

Book billigt hotel

Hotels.com giver dig mulighed for at sortere dine søgeresultater efter pris, så du lynhurtigt kan se de billigste muligheder for at booke et hotel. Men husk på, at hvis hotellet ligger lidt afsides og du vil meget rundt, så skal du regne med penge til transport og eventuelt en udlejningsbil.

Book hotel i storbyen

Når din rejse går til storbyen er der ofte mange hoteller at vælge imellem. Gør det klart, hvor i byen du vil bo, hvad du forventer af dit hotel, og hvor prisen skal ligge. Så er du godt klædt på til at gå på jagt i søgemaskinerne som hotels.com eller trivago, hvor du for eksempel kan søge på antal stjerner, beliggenhed, faciliteter og prioritere dem efter pris og brugervurderinger.

Når du booker hotel i storbyen skal du også gøre dig klart, hvorfor du er i byen. Er det shoppetur, sightseeing eller businessrejse? Det kan betyde noget for, hvor i byen du vælger at bo. Skal du til konference et bestemt sted alle dage, er det rart at bo centralt i forhold til konferencested enten i gåafstand eller med kort transporttid. Er du på shopping, så tjek, hvor shopping-gaderne er, og bestil så et hotel, der ligger centralt i forhold til det eller med let og hurtig transport. Hvis du går efter en særlig oplevelse af byens liv, så sørg for at bestille et hotel, der ligger lige dér, hvor livet leves, så du får det hele med.

Så tænk over, hvad du skal bruge dit hotel til, og hvad du har af forventninger til placering, komfort og stil. Det tager lidt tid at finde det helt rigtige hotel, men den tid kan være givet rigtigt godt ud, når du kommer frem.

Læs eksempler på hotel i London, Milano, Venedig, New York og København her på rejsebloggen.

Book hotel på stranden og landet

Hvis du skal på bade- eller naturferie stiller du ofte andre krav til dit hotel end i storbyen. Gør dig dine krav og forventninger klart fx afstand til lufthavn, større by, strand og indkøbsmuligheder, pool, sportsfaciliteter, vandrestier, spisemuligheder, osv. Så er du klar til at gå på jagt i fx hotels.com efter et hotel. Måske skal det slet ikke være et hotel, men en lejlighed eller et hus, der er det rette valg. Igen så brug nettet søg på lejlighed/hus i det område, som du gerne vil besøge. Lav både din søgning på dansk og på engelsk for flest muligheder. Ud over søgemaskinerne er der flere databaser for udlejning af lejligheder og feriehuse.

Læs et eksempel på:

– feriehus i Toscana

ferielejlighed i Cinque Terre

– all inclusive-hotel i Tyrkiet

Bo privat

Hvis du vil bo privat, så prøv Airbnb.com. Her er rigtig mange værelser, lejligheder og huse, som tilbydes til leje. Du kommunikerer direkte med ejeren, som også kan svare på spørgsmål og lejlighed, område og oplevelser – helt klart et spændende alternativ til den traditionelle måde at booke hotel på.

Brugervurderinger

Inden du booker dit hotel, så brug lige et par minutter på at læse, hvad andre har sagt om det hotel, som du tænker på at bestille. Tjek anmeldelser på dit hotel inden du booker, det kan redde dig for ærgerlige overraskelser.

Book hotel med det samme, så er du et skridt tættere på rejsen!