Topmenu

Fly til Stockholm

Kunne det friste med en dejlig weekendtur til Stockholm? Stockholm er perfekt til en storbyferie – her er masser af seværdigheder, shopping og en dejlig atmosfære. Besøg broderlandets fristende hovedstad alene, med kæresten eller med familien. Byen kan det hele.

Der er ikke langt hverken fra Billund eller Kastrup med fly til Stockholm – så book et fly og nyd en weekend i Stockholm. På Husk Pas kan du finde forslag til billige luksushoteller i Stockholm. Find forslag til hoteller i Stockholm her.

Fly til Stockholm fra Kastrup og Billund

Fra Kastrup kan du flyve med Norwegian til Arlanda Lufthavn uden for Stockholm for 800-900 kr. tur/retur afhængig af rejsetidspunktet. Og fra Billund kan du flyve med SAS til Arlanda Lufthavnen for under 1300 kr. tur/retur. Du kan sikker også finde en bedre pris, hvis du gør forarbejdet godt – læs mere om at bestille flybilletter her.

Hvis du vil bestille fly og hotel til Stockholm samtidig så tjek for eksempel Expedia.

Transport fra Arlanda

Arlanda Lufthavn ligger ca. 42 km nord for Stockholms centrum. Fra Arlanda Lufthavnen kan du tage lufthavnsbussen ind til Stockholms centrum. Biletterne koster 210 svenske kroner for en returbillet. Du kan også vælge Arlanda Express, som er lidt hurtigere (turen tager kun 20 minutter). Den koster 325 svenske kroner for en weekend returbillet. Med bussen tager det ca. 45 minutter at komme ind til byen. Jeg tog bussen, sidst jeg fløj til Stockholm – det var fint og nemt!

Du kan bestille billetter til både bus og tog fra lufthavnen på nettet.

Bus: http://www.flygbussarna.se/en/Arlanda

Tog: https://www.arlandaexpress.se/

No comments yet.

Skriv et svar