Topmenu

Hotel på Sicilien

Bo eksklusivt, autentisk og hyggeligt på den gamle vingård Feudo Vagliasindi. Vingården ligger ude på landet med fantastisk udsigt til vulkanen Etna. Fra vingården kan du se damp og ild fra den livlige vulkan.

Book et lækkert og særligt hotel på Sicilien væk fra turistfælderne. Jeg besøgte vingården sidste år, og det var en fantastisk oplevelse. Hotellet er flot og nyrenoveret, men den gamle traditionelle stil er bevaret. Værelserne er store og hyggelige. Maden er helt fantastisk! Prøv deres egen vin – den er super god til en billig pris. Vingården er familieejet, og de sørger for, at man som gæst har det godt. Og så er det et mindre hotel. Det gør opholdet hyggeligt og personligt!

Du kan nyde din morgenmad på den store terrasse og eftermiddagen ved den store og flotte pool. Det er ren forkælelse på det lækre hotel på Sicilien!

Få en tur ned i den gamle vinkælder, som ligger uberørt hen. Det er imponerende at fornemme den arbejdsplads, som var engang. Hvis du er heldig, så kan der arrangeres en vinsmagning i kælderen. I dag bliver familiens egen vin behandlet på en nabogård.

Sæt en halv dag af til en vinsmagning på en af nabogårdene. Det er en oplevelse både at smage vinene og se den moderne produktion.

Book et fly til Catania Lufthavn og lej en bil. Så kan du let komme rundt i området og måske en tur ind til de større og mere turistprægede byer. Ellers så hold dig på og omkring Etna. Det er et fantastisk spændende og smukt område. Og så er der ikke langt ud til havet, hvis poolen ikke er nok, så er det bare at booke flybillet!

Find hotellet her

No comments yet.

Skriv et svar