Topmenu

Hotel i Venedig

Venedig er et skønt og romantisk sted med mange muligheder for et godt hotel fra luksus paladser til mere almindelige men budgetvenlige hoteller. Tænk over, hvad du har brug for og på jagt efter dit Venedighotel.

Sidst jeg var i Venedig, boede jeg på Hotel Palazzo Schiavoni. Palazzo Schiavoni har en super fin beliggenhed tæt på Markuspladsen og der, hvor bådene ligger til – og alligevel ligger det lidt væk fra det værste turistmylder lige ved en kanal, hvor man kan betragte dagens gang i kanalerne. Beliggenheden fra bådene skal du bemærke, da der jo ikke er taxier (andet end gondoler) i byen, og bagagen skal jo kunne bugseres frem og tilbage.

Det er en ældre bygning, men jeg havde et stort, lækkert værelse med bad, køkken, køkkenudstyr og gør-det-selv morgenmad bestående af te, ristet toast, smør, ost og marmelade, som kunne nydes ved en lille bardisk i værelset. Det virkede rigtigt godt, og hotelopholdet blev lidt mere privat. Det er et mindre hotel i Venedig med god service og gratis og velfungerende internetadgang. Det er ikke et luksushotel, men det er rart og pænt.

Der er dejligt stille i Venedig om natten – ingen motorstøj. Fra hotellet kommer du let rundt i byen til alle seværdigheder, spisesteder og shoppesteder. Hotel Palazzo Schiavoni er et godt udgangspunkt for en hyggelig ferie i Venedig. Læs mere om Venedig her.

Jeg var der uden for højsæsonen, og fik hotelværelset til en rigtig fornuftig pris!

Jeg kan også se, at andre brugere vurdere hotellet i Venedig rigtigt godt (4,4 ud af 5), så prøv det bare.

Find hotellet her

No comments yet.

Skriv et svar