Topmenu

Juleshopping

Planlæg din juleshopping nu! Gør juleshopping sjovt ved at tage en hurtig tur til en storby. London, Milano og Stockholm er oplagte muligheder, der giver de lækreste gaver under juletræet til dig og din familie.

Juleshopping – det er skønt og frygteligt på én gang. Frygteligt fordi du kæmper rundt med ønskesedler efter en mainstream-trøje, som du ved kommer på udsalg lige efter juleaften. Skønt fordi det er dejligt at forkæle og glæde dine kære. Men juleshopping kan blive kun skønt ved, at du kombinere dine julegaveindkøb med en lille juleshoppingweekendtur. Så forkæler du også dig selv lidt – og du kan finde nogle helt fantastiske gaver, som ikke bare ligner alle de andre gaver under juletræet. Juleshopping i London, Milano eller Stockholm – det er den korteste vej til det perfekte julehumør og de bedste gaver.

Juleshopping i London

Tag systematisk de store shopping-gader Oxford Street, Regent Street og New Bond Street. Tag også en tur i Covent Garden, hvor du kan nyde deres flotte juletræ, finde de skønneste gaver og få lidt at spise. Kommer du til at fryse, så kig forbi London Gin Club. Find billige og gode hoteller her.

Juleshopping i Milano

Juleshopping og Milano klæder hinanden. Med udgangspunkt ved den imponerende domkirke shopper du shopping-gaderne tynde! Hold udkig efter de outlets, som også er midt i byen – her får du designervarer til typisk halv pris. Bliver du svedt af at svinge kreditkortet, så får du de bedste is hos Gelati de Oscar. Find hotel her.

Juleshopping i Stockholm

Der er dejlig julestemning i Stockholm – og uendelig mange shopping-muligheder. Når du har shoppet igennem, så hyg dig med den stokholmske udgave af Afternoon Tea, som ikke står tilbage for den britiske udgave! Find hotel her.

Det er simpelthen bare fantastisk at nyde de julepyntede storbyer og rejse hjem med skønne gaver, der er smukt pakket ind – og ikke ligner de andre gaver under juletræet. God jul!

No comments yet.

Skriv et svar