Topmenu

Karneval i Venedig

Book en ferie i Venedig nu og kom til karneval! Hvis du har ferie i vinterferien (uge 7), så er det midt i karnevallet i Venedig. Her finder du et super billigt forslag til fly og hotel til Venedig til en god pris.

Venedig i februar er fantastisk. Solen titter lidt frem og varmer dig, når du sidder på Markuspladsen med en cappuccino (vær opmærksom på, at priserne på Markuspladsen er 3 gange så høje som andre steder i Venedig – men det skal jo prøves!). Og fordi det er uden for højsæsonen slipper du for at vade rundt blandt andre turister, som sild i en tønde.

Det er skønt at være i Venedig under karnevallet. Lyset i Venedig er fantastisk – når den dovne februarsol spejler sig i vandet omkring Venedig, sænker der sig et ganske særligt skær af mystik og svundne tider over byen. Det passer perfekt til de mange, der er klædt ud til karnevalet i imponerende kostymer og masker.

Hvis du vil deltage i nogle af de spektakulære karnevalsfester, så læs mere her.

Fly og hotel i Venedig – godt og billigt

Her er et forslag til fly og hotel gennem Expedia. Du flyver fra Billund og bor tre nætter på Hotel Palazzo Schiavoni. Hotellet ligger lige ud til en af de mange små kanaler, der er store lyse værelser med eget minikøkken, og morgenmaden er med i prisen. Hotellet ligger tæt på Markuspladsen – og er et godt udgangspunkt, når du skal opleve og udforske Venedig. Der er selvfølgelig gratis wifi.

Se tilbud her.

Hvis du vil bestille hotel og fly hver for sig, kan du booke hotellet via Hotels.com til ca. 555 kr per nat afhængig af tidspunkt.

En anden mulighed er dette (også både fly og hotel).

Begge hoteller har god beliggenhed og koster inkl. fly og tre nætter samt morgenmad ca. 3500 kr. Det er da et godt tilbud!

Hvad skal man opleve i Venedig?

Venedig er en skøn by! Det er hyggeligt at vandre i de snævre labyrintiske gade og prøve de lokale spisesteder (pasta og rejer er genialt!) Der er mange gode shoppemuligheder – både de kendte designere og lokale kunsthåndværkere. Men skal du shoppe, så søg væk fra området omkring Markuspladsen, hvor alle priser er skruet op!

Der er mange museer og kunstudstillinger. Skal du se blot én ting, så gå ind og se den fantastiske Markuskirke på Markuspladsen. Om sommeren står man i kø i timer, men i februar går du bare ind (husk at du ikke må have rygsæk på – har du det, kan du få anvist et gratis depot i en sidegade lige ved siden af kirken). Kig op, når du kommer ind i kirken og nyd det fantastiske guldbelagte loft med smukke motiver. Guldet giver et smukt og særligt lys i kirken, som jeg ikke har set andre steder. Der er gratis entre i selve kirkerummet. Skal du ovenpå og se udstilling og udsigten og by, Markuspladsen og vandet, så skal du hoste op med et par euro – men det er faktisk pengene værd!

Læs mere om oplevelser med Husk Pas i Venedig her.

Vi ses til karneval i Venedig!

No comments yet.

Skriv et svar