Topmenu

Lejlighed i Cinque Terre

Du bor super dejligt hos italienske Lidia i ejendommen Il Carugio i Corniglia i Cinque Terre i de lækre lejligheder med udsigt til vinmarker og middelhavet. Corniglia er den mindste og mest spændende af de fem byer i Cinque Terre. Et perfekt udgangspunkt for ferien!

Lejlighederne er lyse, venlig og rene – og med gode senge. Det er rart efter en lang dags vandretur i Cinque Terres smukke natur! Der er en fin altan til lejlighederne og en fælles terrasse på øverste etage. Og der er selvfølgelig udsigt over vinmarker og Middelhavet. Vælg en lejlighed med eget køkken – ellers er der adgang til fælles køkken. Der er tallerkener, knive/gafler, vinglas, drikkeglas, espressokande, tekande, gryder og alt, hvad man har brug for (køleskab og komfur). Der er selvfølgelig også vaskemaskine, så lad være med at slæbe for meget med i kufferten.

Lejlighederne har eget bad med masser af varmt vand – og hårtørre.

Lejligheden ligger lige over for to af Cinque Terres bedste restauranter, så det er nu ikke fordi, at du behøver at lave mad selv. De gode restauranter er særdeles godt velbesøgt, så bestil et bord, hvis du vil være sikker på en plads.

Fra lejligheden kan du se den lille kirke, der flittigt fortæller, hvad klokken er. Bag kirken går der en trappe op – og så er du lynhurtigt ude på en af de mange skønne vandrestier i Cinque Terre. Stierne er godt afmærket og tager dig fra by til by i Cinque Terre. Lidia (som er stedets ejer) hjælper gerne med informationer om byen, vandreture, tog- og bådtider – og hvad du ellers får brug for.

Fra lejlighederne er der 10-15 minutters gang til den lille togstation (mange trin ned af trappen ned mod havet og stationen) – der går også en shuttlebus, så er du fremme på 5 minutter. Togsystemet mellem kystbyerne er helt i top, så det er nemt at komme rundt.

Cinque Terre med dens fem små byer er en stor nationalpark. Der er mange turister i byerne, så tag ud på stierne. Mange af stierne kan du få helt for dig selv! Men husk en madpakke og masser af vand.

Et skønt sted, som jeg kun kan anbefale, når du skal finde en lejlighed i Cinque Terre! Find flere brugervurdering på Tripadvisor.

 

 

No comments yet.

Skriv et svar