Topmenu

På ski i Stockholm

Hvor kan man bedst kombinere en tur på skibakken med shopping og rig kultur? Svaret er Stockholm!

Hotel i Stockholm nær skibakke

Det er genialt at kombinere en storbyferie med en dag eller to på ski. Det kan uden problemer gøres i Stockholm, hvor du finder en skibakke stort set midt i byen. Shop den ene, dag, stå på ski den næste og slut af med en gang kultur – og måske en aftentur på skibakken.

Vælg et godt hotel tæt på både Stockholms centrum og Hammarbybacken, hvor du kan stå på ski. I vinters boede jeg på Quality Hotel Nacka i Stockholm, og når mørket faldt på (ret tidligt i januar!), så kunne vi fra hotelværelset se både den flot oplyste skibakke, hvor skifolket susede ned og blev trukket op igen i liftene – og Globen, der lyste imponerende op i den Stockholmske aftenhimmel.

Quality Hotel Nacka i Stockholm er et firestjernet hotel. Det er et typisk businesshotel – der er det, der skal være, og betjeningen er helt i top. Værelserne er store og rummelige – og der er masser af varme efter en lang vinterdag i byen eller på skibakken. Der er også indendørs pool, hvis det med skibakken ikke lige er noget for hele familien.

Der følger en gratis morgenbuffet med hotelværelserne. Den er meget fin og alsidig, og den ligger en god bund, så man kan begive sig ud i Stockholms mange tilbud uden at blive sulten de første mange timer på skibakken.

Det er også muligt at spise aftensmad på Quality Hotel Nacka i Stockholm, køkkenet er inspireret af middelhavet og serverer enkle og gode retter. Du kan også finde mere lokale svenske kødboller på tavlen – spørg dig for i baren! Husk, at vin er ret dyrt i Sverige. Spiseområdet og loungen er hyggelig og godt besøgt. Der er også flere restauranter tæt på hotellet, hvis du vil prøve noget andet og har energien til at begive dig ud efter en lang dag på farten.

Hvis I er kørende (det er ikke et problem at køre til Stockholm om vinteren – vejene er super fine og ryddet for sne), så tilbyder hotellet god og billig parkering. Det er rart, da parkering i Stockholm (som i andre storbyer) kan være et problem.

Læs mere om shopping og en eksklusiv afternoon tea i Stockholm her.

Find Quality Hotel Nacka her

No comments yet.

Skriv et svar