Topmenu

Parkering i danske lufthavne

Både Kastrup Lufthavn, Billund Lufthavn og Hans Christian Andersen Airport har gode tilbud til din bil, så tag bare bilen med til lufthavnen! Det er rart bare at hoppe ind i bilen, når du lander. Tjek de forskellige muligheder og priser på forhånd.

Kastrup Lufthavn

Tag bare bilen med til Kastrup Lufthavn! Der er gode muligheder for parkering både tæt på i parkeringshuse og lidt længere væk på parkeringspladser. Begge dele er gode løsninger. Det er lidt billigere at parkere udendørs og især på de lidt fjerne parkeringspladser. Der er god shuttleservice til de fjerne parkeringspladser, men regn lige 10 min ekstra inden du skal tjekke ind.

Ligegyldig hvilken parkeringstype du vælger, så er det en god ide at bestille parkering online inden din ferie. Så er du sikker på at få den plads, du ønsker, og du får en meget bedre pris. Hvis du kommer i sidste øjeblik og ikke har forudbestilt en plads kan det koste dig 1000 kr. for en uge – og de ekstra penge (500 kr.) kan bruges til meget andet godt på din ferie.

Hvis du ikke gider have bilen med, så kører toget helt ind under terminalen! En nem og bekvem løsning.

Billund Lufthavn

Der er ikke et tog til Billund, så de fleste har nok bilen med. Der er gode parkeringspladser i både parkeringshus og på parkeringspladser tæt ved afgangsterminalen. Men kommer du i højsæsonen kan du godt ende ude på en af de mere fjerntliggende parkeringspladser. Der er en shuttleservice, men sørg lige for at have 10 min ekstra inden tjek ind!

Hvis du vil være sikker på at holde tæt på afgangshallen, er det muligt at reservere plads i parkeringshuset og på parkeringspladsen P2 mod et gebyr på 75 kr.

Hans Chrisitian Andersen Airport

Hans Chrisitian Andersen Airport er navnet på den stadig lille lufthavn i Beldringe ved Odense. Det er nemt og gratis at parkere her, og du skal ikke gå mange skridt for at være på vej ud af lufthavnen med dit fly. Nemt og bekvemt. Der er ikke meget aktivitet i lufthavnen, så regn ikke med shopping og de store kulinariske muligheder inden flyafgang.

Læs om at bestille flybilletter her.

No comments yet.

Skriv et svar