Topmenu

Rejsemål

At rejse er fedt

Du kender nok HC Andersencitatet fra 1844 ”At rejse er at leve”, men det er mere end bare at leve – det er også at forstå, betragte og opleve vores verden, som den ser ud uden for vores vante rammer. Ved at opleve andre steder og kulture kan man bedre og forstå se sin egen hverdag og sit eget land politik, kultur og tradition.

Den verdensberømte havbiolog, antropolog og eventyrer Thor Heyerdahl, som du sikker kender fra Kon-Tiki-ekspeditionerne sagde, at hvis man skal have et sandfærdigt indtryk af vores planet, må man betragte den på meget nært hold eller fra månen ….

På Husk Pas kommer vi nok ikke til månen lige med det første – så i stedet vil vi tage rundt på jorden, hvor vi giver beskrivelser og tips til ferie og rejser. Der er mange slags rejser – business-rejse, badeferie, storbyferie, vandre- og aktive rejser, mv. Vores tips og erfaringer er baseret på rejser og ferier med et overskueligt budget, hvor de fleste kan være med. Vores rejser går måde til traditionelle turiststeder og til mere lokale (mindre turistede) steder, hvor du bedre kan få et indtryk af kulturen og naturen på stedet.

Gør passet klar – og tag en rundtur på Husk Pas. Du er velkommen til at sende kommentarer til os.

Vi rejser til:

Egypten

England

Italien

Marokko

Tyrkiet

Tyskland

Sverige

USA

Her tager vi på vandreferie, storbyferie, badeferie, skiferie, kulturferie, businessrejse – eller bare et smut væk fra hverdagens trummerum.

Der er også danske destinationer på sitet!