Topmenu

Romantisk rejse for to

Trænger I til en romantisk rejse, hvor I kommer væk fra hverdagen, børn, svigermor og job og bare nyder hinandens selskab? Book en romantisk rejse for to og stik af sammen – måske bare en weekend.

Hvor tager man hen på en romantisk rejse? En klassiker for den romantiske rejse er selvfølgelig byernes by Paris. Men hvor kunne man ellers tage hen ..?

En anden by med romantik og et skær af mystik er skønne Venedig – byen uden biler, hvor I kommer rundt med gondol i kanalerne eller slentrer rundt i labyrinten af små krogede gade mellem de gamle smukke hus. Find en fantastisk restaurant, hør klassisk musik eller tag en bådtur ud på lagunen. Læs mere om Venedig her. Book et fly til Marco Polo-lufthavnen i Venedig. Under indflyvningen starter I med et fantastisk vue over lagunen og Venedig – det er et rent drømmesyn. Og fra lufthavnen kan I tage en båd ind til byen. Find for eksempel et lækkert hotel med romantisk paladsstemning. Det er en romantisk ferie – og et par dage er nok til, at man får fornemmelsen af byen og lever sig ind i stemningen.

Også Amsterdam kan være super romantisk med kanaler og sorte huse. Book et hotel nær kanalerne, gå ture og sid og nyd et glas vin i forårssolen på de små cafeer ved kanalerne. Jeg boede sidst på Hotel Banks Mansion, som jeg havde fundet på Hotels.com – super fint hotel. Området omkring De 9 gader et utroligt hyggeligt og et perfekt udgangspunkt for en romantisk ferie. Skal I have en autentisk oplevelse med dygtige konservatoriestuderende, der synger og spiller for jer mellem retterne, så book et bord på restauranten Paste e Basta – det er italiensk romantik i Amsterdam!

Øko-bondeferie og ridetur i skoven

En romantisk weekend kan også være fuldstændig ro, hvor kun fuglene synger på en økologisk B&B bondegård i Silkeborgområdet. Herfra skal I køre ud til en romantisk ridetur ved Himmelbjerget på Lilijans dygtige og velopdragede islandske hest på Vengedalen (man behøver ikke at kunne ride – det er nemt og ufarligt). Her kommer man tættere på hinanden og på naturen – det er ganske romantisk. Du finder Vengedalen her.

Er charterferie romantisk?

Umiddelbart forbinder jeg ikke en charterferie med romantik, men det kommer selvfølgelig an på, hvor man tager hen, og hvordan man bruger sin tid. Et kæmpemæssigt ferieresort med All Inclusive-buffet’er og skrigende unger er bare ikke romantisk, men du kan også finde charterferier til små hyggelige hoteller i romantiske omgivelser.

Men ellers så handler det lidt om at være enige om, hvad en romantiske rejse indeholder. Begge parten er måske ikke til fx riverrafting eller shopping, så planlæg ikke en romantisk rejse, der kun handler om den ene parts syn på en dejlig romantisk weekend for to.

Hvad synes du er en romantisk rejse for to?

Hvor gik din bryllupsrejse hen? Del dit forslag til en romantisk ferie for to i kommentarfeltet.

No comments yet.

Skriv et svar