Topmenu

Spanien lokker med forårsferier

Planlæg forårsferien! Husk Pas sætter fokus på Spanien og foreslår tre fantastiske ture til det spanske. Spanien handler om fantastisk tapas og sortfodsskinke, om aktiv ferie og om kunst og kultur. Deslige har Spanien et skønt klima, så allerede tidligt på året kan du mærke den første varme og sol i det sydspanske.

Billig rejse til Malaga

Årets første tur går til Malaga-egnen i Costa del Sol-området. Rejser du i lavsæsonen, så får du virkeligt meget for pengene her. Vi flyver billigt fra Billund til Malaga med KML og Air France. De giver en god pris – især hvis du kan nøjes med en kabinekuffert og en taske/rygsæk. Tjek priserne på Skyscanner  – Skyscanner giver de bedste tilbud på denne rute i min søgning.

Lej en bil i Malaga Lufthavn. Rejser du uden for sæsonen fx i februar, kan du leje en såkaldt minibil i en uge til et parhundrede kroner inkl. forsikring.

Vi har valgt at udnytte, at solen ikke varmer så meget endnu til at gøre turen til en aktiv ferie. Vi skal bo på en ranch med andalusiske heste, hvor vi kan komme ud i naturen på rideture på disse venlige og noble dyr. Hvis man ikke lige er til heste, så find et lille hotel i Mijas (den hvide by) tæt på Malaga. I højsæsonen er der mange turister, men igen er det en fordel at besøge byen uden for sæsonen. Det giver en mere autentisk oplevelse af den spanske kultur.

Hotelforslag:

Tre nætter i vinterferien i Mijas (midt i byen) koster 1000 kr.!

Find hotellet her

Hvis du heller vil bo ved kysten, så kan du få et firestjernet hotel i tre nætter til 1150 kr.:

Find hotellet her

Brug din billige bil til en tur til Alhambra (husk at bestille billetter online hjemmefra), moskéen i Cordoba, tyrefægterarenaen i Ronda og Picassomuseet i Picassos fødeby Malaga.

Hvis du vil se de smukke andalusiske heste danse, men ikke selv lige har lyst til at sidde på ryggen af dem, så besøg rideskolen i Jerez – som er Spaniens svar på den Spanske Rideskole i Wien.

Brug også bilen til at komme rundt i områdets små landsbyer og prøv den lokale tapas. Det er selvfølgeligt vigtig at smage den iberiske sortfodsskinke. Den fås i flere prisklasser. Fravælg den billige (den kan du købe i danske supermarkeder) og brug penge på kvalitetsskinken, der bugner med proteiner, essentielle aminosyrer, vitaminer og mineraler. Det er godt for smagen og for din krop!

Kunst, arkitektur og forrygende landskaber i Spanien

Det næste turforsalg går til Dali-land lige nord for Barcelona. Flyv billigt fra Billund til Girona Lufthavn – tjek Skyscanner for den bedste pris. Lej en bil i lufthavnen og tag turen over bjergene ud til kysten til den lille fiskerby Cadaques. Turen er ikke så lang igen, men vældig smuk. Cadaques er blevet en turistby. Men den består ikke af de høje triste hoteller, som ellers skæmmer Costa Brava-kysten. Cadaques består af lave hvide huse, der ligger ned til den lille bugt med det krystalklare vand, og der hersker en dejlig og rolig atmosfære i byen.

Hotelforslag:

Tre nætter i vandkanten i Cadaques i weekenden op til påskeugen koster knap 2500 kr. på dette firestjernede hotel:

Find hotellet her

Eller tre nætter på dette trestjerne hotel også i vandkanten i Cadaques koster 1500 kr.:

Find hotellet her

Begge hoteller ligger tæt på Cap de Creus, der er den klippe, som du kender fra mange af Salvador Dalis malerier. Naturen her er barsk og overvældende! Tag turen i bilen eller til fods.

Tag bilen og brug en dag i Figueres. Her kan du se det imponerende museum for Salvador Dali og nede i byen for en fortryllende Paella! Der er heller ikke langt, hvis du vil en tur en til Barcelona for at se byens imponerende arkitektur, fantastisk tapas eller en god gang shopping.

Guggenheim i Bilbao – luksusweekend til lavpris

Den tredje tur tager os til Nordspanien til Bilbao. Vælg en pakkerejse fra Expedia med fly og hotel den sidste weekend i april, hvor der er fuld gang i det spanske forår! Du bor på et firestjernet hotel i Bilabo ganske tæt på Guggenheim-museet:

Find hotellet her

Super pris! Skynd dig at reserver! Under 2200 kr. for både fly og hotel (to nætter)! Og det er faktisk ret billigt at spise på restaurant i Spanien, så det er en luksusweekend til en god pris.

Hvorfor skal du bo tæt på Guggenheim-museet? Det skal du, fordi du skal ind og se den fantastiske Guggenheim Masterpieces-udstilling, som kan ses indtil 3. maj 2015. Der er i øvrigt altid imponerende udstillinger i museet, der også i selv er et besøg værd med sin fascinerende arkitektur. Se mere her: http://www.guggenheim.org/bilbao

Vi ses i Spanien!

Husk til turen:

Turen går til Sydspanien

Turen går til Barcelona of Costa Brava

No comments yet.

Skriv et svar