Topmenu

5 hemmelige spise-og drikkesteder i London

London er danskernes foretrækkende storby og på Expedias My Real London kan du selv oprette bruger, tilføje tips og dele både oplevelser og guider fra storbyen. Marie Petersen (som har skrevet dette indlæg) er bosat i London, og giver os hendes tips til de bedste drikke-og spisesteder, som alle er at finde på My Real London.

Spise- og drikkesteder i London

Foto: Sylwia Bartyzel, unsplash.com

Brasserie Zédel (Piccadilly Circus)

Det engelske køkken har sin charme, men hvis du foretrækker det franske køkken er Brasserie Zédel lige stedet for dig. Restauranten er indrettet som et klassisk fransk brasserie og byder på fine franske retter til rimlige priser. Uanset om du er på udkig efter steak frites, foie gras eller bare har lyst til at få følelsen af at være i Frankrig midt i London, så er et par timer på Brasserie Zédel lige, hvad du skal prøve.

20 Sherwood St, London W1F 7ED

Happiness Forgets (Hoxton)

Happiness Forgets ligger i en kælder på Hoxton Square. Baren byder på et smalt udvalg af cocktails og drikkevarerne lever op til høj kvalitet og er tjent med et venligt personale. Baren er kendt blandt de lokale som en af ​​de absolut bedste cocktail-steder i området, så hvis du planlægger at komme i weekenden, skal du bestille bord på forhånd.

8-9 Hoxton Square, London N1 6NU

Portside Parlour (Shoreditch)

Portside Parlour får med den gammeldags facon baren til både at virke interessant og indbydende. Her tilbydes firs forskellige slags rom og en sæsonbetonet cocktailmenu. Besøger du Portside Palour skal du smage deres tapasmenu, som er inspireret af det sydeuropæiske køkken. Spørg efter ugens cocktail eller bestil en af de håndplukkede cocktails på menukortet. Vær forberedt på en aften i højt humør i selskab med lokale og venlige ansatte, som hellere end gerne vil servere dig over 10 cocktails, hvis det skulle være. Her skal I nok få en uforglemmelig aften.

14 Rivington St, London EC2A 3DU

E Pellicci (Bethnal Green)

Rejsen til London er ikke fuldstændig uden at nyde en traditionel engelsk morgenmad. Og i stedet for at besøge den middelmådige cafe eller spise morgenmaden på hotellet, så spis din morgenmad hos E Pellicci. Caféen har været ejet af den samme familie siden 1900, hvor cafeen åbnede for første gang. Cafeen har en behagelig atmosfære og er indrettet i klassisk art deco-stil.

332 Bethnal Green Rd, London E2 0AG

Brixton Village Market (Brixton)

Brixton er et område i sydvest-London og ikke besøgt af særlig mange turister endnu, men Brixton er populær blandt Londons lokalbefolkning. Brixton Village er et indendørsmarked med små restauranter, caféer og madboder. Du kan få varer billigt og samtidig i høj kvalitet. Der er ret overfyldt om lørdagen, og en del af spisestederne har begrænset antal siddepladser, så kom i god tid, hvis du vil sidde ned.

Electric Ave, London SW9 8JX 

Foto: Picjumbo.com

No comments yet.

Skriv et svar