Topmenu

Storbyferie og hotel i Boston

Boston er en fantastisk storby! Der er alt i seværdigheder, shopping, restauranter og en behagelig atmosfære – perfekt til en familietur. Boston er en af de tryggeste og mest sikre byer i USA, og stemningen er venlig og imødekommende.

Boston ligger på østkysten i New England. Det er en universitetsby, så der er rigtig mange unge mennesker i Boston. Mest kendt er de to universiteter Harvard University og MIT (Massachusetts Institute of Technology). Der er også rig lejlighed til at se sport i Boston fx amerikansk fodbold, basketball, ishockey eller baseball. Hvis du om morgenen løber en tur ned langs Hudson River, er det også tydeligt, at man i Boston holder af at motionere. Her løber du simpelthen sammen med byens borgere og studerende. Så er dagen i gang.

Hotel i Boston

Boston er en kompakt by og det er nemt at komme rundt. Alligevel handler det selvfølgelig om at booke et centralt hotel i Boston. Jeg kan anbefale at booke Revere Hotel Boston. Det er et rigtigt dejlig 4-stjernet hotel i hjertet af Boston. Her er du tæt på alt, så du virkelig kan fornemme stemningen. Hotellet kan bookes til ca. 1000 kr. per nat (afhængig af tidspunkt). Værelserne er kæmpestore, og der er alle de faciliteter, som du har brug for. Der er selvfølgelig også god og hjælpsom betjening i receptionen.

Find hotellet her

Seværdigheder i Boston

Der er rigtig mange seværdigheder, du kan se på storbyferien til Boston! Så jeg vil blot give et par eksempler fra steder, som jeg selv haft besøgt – og hvor jeg gerne vil tilbage igen!

Tæt på hotellet ligger Boston Public Garden. Det er en stor rigtig hyggelig park med en sø i midten. Slå dig ned på en bænk og bliv underholdt af parkens mange egern og nyd det mangfoldige liv, der udspiller sig for dine øjne. Her er mennesker fra alle dele af verden og mange kulturer. Se de ældre kinesere dyrke tai chi i parken og bådene på søen.

Er du til museer kan jeg anbefale Museum of Fine Arts. Det er et ganske imponerende museum med store fantastiske samlinger i et meget smuk hus. Du skal ikke regne med at se det hele: Museet har 450.000 genstande! Hvis du er til havets dyr så besøg New England Aqarium. Det er et spektakulært akvarium med en tank på 900.000 liter vand, hvor du kan se alt fra skildpadder og hajer til barracudaer og hundredvis af farvestråelende tropiske fisk. Du går rundt om den kæmpestore tank og hilser på dens beboere fra alle sider. Fra akvariet kan du også komme ud på havet på hvalekspedition.

Kig også ind i Trinity Church. Kirken er et mesterværk i granit og sandsten og regnes for at være mellem de ti smukkeste bygninger i USA. Læg mærke til, om der er koncerter i kirken mens du er der – ellers så prøv at gå ind til en gudstjeneste. Det er en meget gæstfri menighed, og som turist bliver man budt velkommen og taget godt i mod. Det er en noget andet oplevelse end den danske folkekirke. Det mest bemærkelsesværdige er hvordan menigheden er involveret i gudstjenesten og i løbende dialog med præsten. En meget fin og spændende (og gratis) oplevelse.

Du skal selvfølgelig også opleve det kæmpe havneområde, og Boston Tea Party Ships og Museum, hvor du kan se og høre historien om Tea Party-bevægelsen. Omkring havnen finder du selvfølgelig også fantastiske fiskerestauranter.

Shopping i Boston

Shopping på storbyferien til Boston er perfekt! Atmosfæren er afslappet, der er altid en restaurant eller kaffebar, hvis du går sukkerkold – og selv shopping-mulighederne er bare i orden! Der er alt, hvad hjertet begærer som Marc Jacobs, Diane von Furstenberg, Victorias Secret, Nike, North Face, Humac … og hvad du ellers lige mangler.

Newbury Street og Boylston Street er skønne shopping-gade, der ligger ganske tæt på hotellet. Husk ikke at tage for meget med hjemmefra. Du får brug for plads i kufferten til dine nye fund. Hvis du har tid og lyst ligger der også store outlets uden for Boston.

I Newbury Street finder du også rigtige gode restauranter – og selvfølgelig en Ben & Jerry icecream bar med ualmindelig mange smagsvarianter!

Udvid storbyferien til Boston

Du kan udvide storbyferien i Boston og tage en tur til de imponerende Niagara Falls – du kan for eksempel tage en todages tur med en overnatning og så komme tilbage til Boston.

Fra Boston kan du også tage videre til New York med bus eller tog. Det tager omkring 4 timer – så er du i New York!

Book din storbyferie til Boston – det er en skøn by, som du får lyst til at komme tilbage til.

No comments yet.

Skriv et svar